Rritet çmimi i naftës dhe benzinës në Shqipëri

Çdo operator i shitjes me shumicë dhe pakicë i nënprodukteve të naftës është i detyruar të zbatojë vendimin e Bordit të Transparencës. Organet përkatëse do të kontrollojnë zbatimin e vendimeve të Bordit të Transparencës çdo ditë. Në rast të shkeljeve të konstatuara nga operatorë të ndryshëm do të vendoset sekuestrim, pezullim aktiviteti dhe heqje licence

Bordi i Transparencës në Shqipëri, ka vendos të premtën e 27 majit të rris çmimet e naftës dhe benzinës.

Sipas vendimit të fundit të publikuar nga Ministria e Financave të Shqipërisë, një litër naftë me pakicë do të tregtohet me 239 lekë (1.96 euro), nga 229 lekë për litër (1.88 euro) që ishte deri më tani. Ky vendim do të fillon të zbatohet nga ora 18:00 e pasditës së të premtës.Vendimi fillon të zbatohet nga ora 18:00 e pasdites së sotme.

Ndërsa, çmimi për benzinën do të jetë 237 lekë (1.95 euro) për litër, nga 229 lekë (1.88 euro) për litër që ishte deri tani. Çmimi i gazit mbetet i pandryshuar në 90 lekë (0.74 euro) për litër.

Çdo operator i shitjes me shumicë dhe pakicë i nënprodukteve të naftës është i detyruar të zbatojë vendimin e Bordit të Transparencës.

Organet përkatëse do të kontrollojnë zbatimin e vendimeve të Bordit të Transparencës çdo ditë. Në rast të shkeljeve të konstatuara nga operatorë të ndryshëm do të vendoset sekuestrim, pezullim aktiviteti dhe heqje licence.

 

Shija e redaktorit

Bujar Osmani, kandidat i BDI-së për president në Maqedoninë e...

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka bërë të ditur se Bujar Osmani do të jetë kandidati i partisë së tij në...

Komandanti i Gardës së Ajova-s bashkë me gjenerallejtënant Jashari shohin...

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari, së bashku me komandantin e Gardës së Ajova-s, gjeneral major Stephen E. Osborn,...

Kreshnikët e Shalës së Bajgorës

Ulërima e 300 spartanëve dhe mbretit Lenoidhas, i trimërohet e me cinizëm i buzëqesh vdekjes, tash e 2500 vjet. Shaljanët, mund të kenë dëgjuar për...

Të fundit nga rubrika