Haziri: LDK-ja, plotësisht gati për rikthimin e madh politik në vend

Kryetari i LDK-së në Gjilan, Lutfi Haziri, ka thënë se janë gati për ta bërë rikthimin politik në Gjilan dhe tërë Kosovën

Lutfi Haziri, nënkryetar i LDK-së

Kryetari i LDK-së në Gjilan, Lutfi Haziri, ka thënë se janë gati për ta bërë rikthimin politik në Gjilan dhe tërë Kosovën.

Haziri tha se LDK-ja në Gjilan e ka mbyllur ciklin e takimeve nëpër vendbanime me struktura, ndërsa do të vazhdojnë t’i mobilizojnë nëndegët, forumet dhe qytetarët në çdo lokalitet.

“Nga 19 nëntori, LDK është plotësisht gati për marrë përgjegjësi dhe për ta bërë rikthimin e madh politik në Gjilan e në nivel të Republikës”, ka shkruar ai.

Haziri ka shtuar se “Zgjedhjet e brendshme, reforma strukturore, mobilizimi e rikthimi i besimit te qytetaret, programi sektorial, detaj e opsione për zgjidhjen e problemeve të brendshme të Kosovës, janë garancë e rikthimit të madh i cili do të ndodhë së shpejti”.

Tutje, Haziri tha se LDK-ja mund ta kthejë besimin te partnerët dhe ta forcojë rolin e Kosovës në rajon.

“Do ta rikthejmë besimin te partneret, forcimin e rolit të Kosovës në regjion dhe shpresë për hapa të sigurt në integrime BE dhe NATO”.

“Koha e fundit për ta bërë lirinë e Kosovës për të gjithë, për ta shtrirë Pavarësinë e Kosovës në tërë vendin e për demokraci funksionale për qytetarët”, tha ai.

Shija e redaktorit

Përparësitë e Kosovës si shtet i asocuar në Asamblenë Parlamentare...

Një hap afër anëtarësimit në NATO, kështu së paku po konsiderohet nga politikanët të jetë afruar Kosova, tash që e morri statusin si vend...

Osmani në takim me kryesuesit e KGJK-së dhe KPK-së: Urgjent...

Presidentja Vjosa Osmani priti në takim kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe kryesuesin e Këshillit Prokurorial të Kosovës. Ajo ka pritur në takime...

Dita e Presidentit, Osmani me familjen e saj e shënon...

24 maji është Dita e Presidentit. Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se kjo ditë është vendosur nga presidenti historik, Ibrahim Rugova. Osmani ka thënë...

Të fundit nga rubrika